Projektet kommer sikkert i land

Aktiviteter 

FGL Consulting Aps har også andre aktiviteter:


Logo_196x84jpg

FGL Consulting Aps er indehaver af UREGIGANTEN.DK. En spændende web-shop, der sælger ure til særdeles konkurrencedygtige priser. Uregiganten  tilbyder et bredt sortiment og et stort udvalg af ure. Der er både tale om billige  herre- og dameure og kendte mærkevarer som f.eks. Skagen ure, Michael Kors, Fossil og Tommy Hilfiger. Det er også ure fra kendte danske designere som Chris Copenhagen, Mermaid Stories og Garma. Uregiganten er e-mærket.


nara_logopng
Her er en web-shop i en hel anden boldgade. Nara-cosmetics.dk importerer via en tysk samarbejdspartner bio naturkosmetik fra Namibia. NARA produkterne er alle baseret på en høj procentdel af den sjældne olie fra den namibiske Nara-frugt. Produkterne er fremstillet som en kombinationen af naturlige olier, effektive planteekstrakter og ægte æteriske olier. Som resultatet opnås et rent naturprodukt, som yder en speciel pleje og regenerering af huden. Fremstillingen foregår lokalt som fair-trade produktion.


"Inside DMS Automotive Dealer Management System" er en bog, der er skrevet i samarbejde med en god ven og kollega Niels Skjoldager, da vi begge var dybt engagerede i IT-delen af automobilbranchen. Bogen omhandler de udfordringer automobilbranchen har i forhold til en optimal anvendelse af moderne IT systemer.  Bogen sælges på Amazon. Klik på fotoet af bogomslaget - så er du kun et klik fra et godt køb.